OM KNARRHOLMENS RESTAURANG

Med sitt helt oslagbara läge är charmiga Knarrholmens Restaurang en given och helt fantastisk mötesplats, både för båtburna gäster och de fast bosatta. Njut av ett glas gott vin på takterrassen eller ät en minnesvärd middag med utsikt som slår det mesta!

Den moderna miljön med rustika inslag bidrar till en stämning som passar perfekt för alla typer av arrangemang året om – bröllop, inte minst. Skärgården och havet är magiskt alla årstider! Restaurangens inredning med inslag av rost, drivved och självklart havet, påminner oss om öns långa historia som rekreationsplats för Götaverkens varvsarbetare. 

Knarrholmens Restaurang är en av tre restauranger i restauranggruppen Brynstålet som bildades 2017 med ambitionen att erbjuda förstklassiga matupplevelser i omväxlande miljöer. Allt bottnar i ett generöst synsätt, en enkelhet och en sann matglädje. Vi ger alltid lite mer, vi finns tillgängliga för våra gäster och vi brinner för högkvalitativa råvaror.

I gruppen ingår också Restaurang C belägen i vackra och lummiga Carlandersparken samt Restaurang Break med ett starkt businesskoncept i Sisjön. Huvudmän för Brynstålet är Patrik Robertsson och Johan Kylfält, två passionerade krögare som under lång tid verkat i Göteborgs restaurangvärld.

KNARRHOLMENS HISTORIA

1940 skänkte skeppsredaren och generalkonsuln Axel Ax:son Johnson Knarrholmen till arbetarna på Götaverken, som var en av Göteborgs stora varvs- och industrikoncerner 1841 till 1977. Syftet var att ge Götaverkens arbetare och deras familjer möjligheter till friluftsliv och rekreation. Efter det har personlig kontakt och gemenskap varit en anledning till att så många begett sig ut för att hitta sin fristad på ön. Samma känsla vill vi uppnå i vår restaurang. Kom hit och påminns om öns genuina historia och skapa egna minnen i en havsnära miljön med utsikt över Göteborgs vackra öar och hamninlopp. 
LÄS MER
LÄS MER
LÄS MER
LÄS MER
HITTA HIT
EN DEL AV
© KNARRHOLMENS RESTAURANG BY BRYNSTÅLET 2021   INTEGRITETSPOLICY
arrow-circle-o-downcrossmenu