EN UNDERBAR PLATS FÖR LIVETS ALLA FESTLIGHETER

Möjligheterna är många för er som vill ordna en fest eller ett event med det där lilla extra, kanske passar vår stora takterrass bäst, med utsikt över det glittrande havet och den vackra skärgården, eller själva restaurangen som är ett säkert kort för en härlig stämning och god mat. Mitt på ön ligger även Rotundan, eller ”dansbanan” som den också kallas, en riktigt genuin och mysig lokal som ofta används till bröllop och andra fester.

Ta chansen att boka en privat fest, matlagningskurs och övernattning på Knarrholmen, där transporten till och från ön blir en del av upplevelsen. Bjud på ett glas bubbel och låt en RIB ta er en extra sväng runt de vackra öarna. 

 

BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN

DET PERFEKTA BRÖLLOPET FÅR NI HOS OSS!

Fira er stora dag i en fantastisk skärgårdsmiljö. Tillsammans skapar vi det perfekta bröllopet just för er. Vår härliga restauranglokal kan abonneras under hela året med undantag 22 juni -15 augusti. Om ni vill ha ert bröllop under dessa datum finns vår anrika festlokal Rotundan ”dansbanan” tillgänglig för bokning året runt.

Maila oss så hjälper vi er med ert perfekta bröllop:

hello@knarrholmensrest.se

Varmt välkomna att boka ert bröllop!

SÅ HÄR KAN ETT BRÖLLOP SE UT

Vigsel på öns utsiktsplats eller i närliggande kyrka

Brudskål på restaurangens takterrass eller bryggan med utsikt över skärgården

Bröllopsmeny framtagen tillsammans med brudparet som avnjuts i Rotundan eller restaurangen med ett passande dryckespaket.

Kaffe och avec

Barservering och dans

Vickning

VÅRA LOKALER

ROTUNDAN

RESTAURANGEN

För att bekräfta er bokning betalar ni in 15 000 kr i handpenning till vårt bankgiro. Handpenningen dras av från slutfakturan som skickas efter genomfört evenemang. Avbokning av evenemang måste ske minst 21 arbetsdagar före utförandets datum för att undvika debitering. Sker avbokningen senare än detta debiteras 50 % av den totala summan och vid avbokning 7 dagar eller senare innan utförandets datum debiteras 100 % av de beställda menyerna. Betalningsvillkor 20 dagar.