Varmt välkomna till den förtrollande julstämningen på Knarrholmen! Här på vår vackra ö har vi något speciellt att erbjuda både stora och små när det kommer till julglädje.

Vi bjuder in er till Knarrholmens Julbord, en festmåltid där havets läckerheter tar huvudscenen. Därutöver finner ni alla era älskade julbordsklassiker och i år har vi även en spännande nyhet med inslag av vilt som kommer förgylla upplevelsen.

Priser:

Vuxna: 1095 kr per kuvert
Barn upp till 12 år: 695 kr per kuvert
Barn 0-4 år: Gratis

För att starta kvällen på bästa sätt inkluderar Julbordet ett hjärtligt välkomstmingel med glögg och smarriga tilltugg. Vår stämningsfulla julmusik kommer sätta tonen för en magisk kväll. Dessutom väntar Knarrholmens gottebord för att tillfredsställa ditt sötsug. Drycker tillkommer till måltiden.

Båtens avgångstider:

Torsdagar: Enligt bokningsförfrågan för företag

Fredagar:
Saltholmen kl. 17:50 till Knarrholmen
Knarrholmen kl. 22:15 till Saltholmen

Lördagar:
Saltholmen kl. 17:50 till Knarrholmen
Knarrholmen kl. 22:35 till Saltholmen

Vår samarbetspartner, Styrsöbolaget, ser till att våra gäster transporteras i enlighet med tidtabellen och eventuella abonnerade tider. Transporten ingår som en del av bokningen för Jul på Knarrholmen.

Vi vill påminna er om att den person som står som bokare måste kunna legitimera sig för en smidig hantering av er bokning.

Vi ser fram emot att dela denna magiska julupplevelse med er på Knarrholmen!