SKIPPA DEN TRADITIONELLA KONFERENSEN

SATSA PÅ TEAMBUILDING & UPPLEVELSER ISTÄLLET!

Samla ihop kollegorna och kör ert nästa möte eller event i skärgården hos oss på Knarrholmens Restaurang. Kombinera era möten eller event med upplevelser, aktiviteter och god mat. Vi skräddarsyr er vistelse helt efter era önskemål. Ni kommer garanterat åka härifrån med ny energi och nya idéer. Vårt koncept MÖTAS, ÄTA, UMGÅS & BO ÖVER ger er även möjligheten att stanna över natten om så önskas.

Välkommen med din förfrågan!
hello@brynstalet.se
Den moderna miljön som smakfullt inretts med inslag från den gamla varvsindustrin gör Knarrholmens Restaurang till en fantastisk plats för alla tänkbara möten. Utsikten över havet får ni på köpet!
Vi värnar om det närproducerade och ekologiska, därför lagar vi all vår mat på vad säsongen har att erbjuda just nu. Välkommen att njuta våra vällagade, västkustinspirerade menyer i en miljö som slår det mesta.
Vi har aktiviteter som passar alla. Utmana dina kollegor i vår populära “Kockarnas Kamp” eller i en hederlig femkamp. Kör en quiz eller en omgång boule vid havet. Eller varför inte hänga tillsammans i vår badtunna och bastu med ett dopp i det blå.
Vakna upp utvilad och med ny
energi i något av våra härliga alternativ på gästrum. I dessa boenden kombineras hög kvalitet i ett omsorgsfullt arkitektoniskt uttryck med största möjliga miljöhänsyn. Alla med ett strandnära läge, såklart!

VÅRA MÖTESPAKET

MORGON TILL KVÄLL

Vårt exklusiva 15-timmars paket startar med en härlig frukost och avslutas med en vällagad gourmetmiddag på kvällen. I paketet ingår:
Båtresa T/R med vår båt, frukost, lunch & fika. Mötestider, en valfri aktivitet samt middag.

1 900 kr/person

Minst 10 personer. Kommer man färre betalar man  ändå för 10 pers. Samtliga priser är exkl. moms.

MORGON TILL LUNCH DAGEN EFTER

Vårt exklusiva 30-timmars paket startar med en härlig frukost och avslutas med en västkustinspirerad lunch dagen efter. I paketet ingår:
Båtresa T/R med vår båt, frukost, lunch & fika båda dagarna. Mötestider, en valfri aktivitet, middag samt övernattning i något av våra fina rum.

3 000 kr/person

Minst 10 personer. Kommer man färre betalar man ändå för 10 pers. Samtliga priser är exkl. moms.

AVBOKNINGSREGLER:

Fram till 4 veckor innan genomförandet:
Antal gäster kan justeras kostnadsfritt.
Arrangemanget kan avbokas kostnadsfritt.
2 till 4 veckor innan genomförandet:
Antal gäster kan minskas kostnadsfritt upp till 50%. Vid avbokning av arrangemanget debiteras min. 50% av bokningsvärdet.
48 timmar till 2 veckor innan genomförandet:
Antal gäster kan minskas kostnadsfritt med 10%. Vid avbokning av arrangemanget debiteras min. 90% av bokningsvärdet.
Inom 48 timmar innan genomförandet:
Vid avbokning samt ändring av antal gäster debiteras 100% av bokningsvärdet.


AKTIVITETER

Förutom badstränder, hopptorn och sköna joggingspår finns även möjlighet att tillsammans med dina kollegor delta i en rad olika aktiviteter och tävlingar. Vad sägs om en omgång Boule med havsutsikt eller en spännande Kockarnas Kamp? Se några av de många aktiviteter vi erbjuder här nedan. Vi har aktiviteter som passar alla människor och årstider.

BASTU

BADTUNNA

KOCKARNAS KAMP

FEMKAMP

QUIZ

BOULE

LÄS MER
LÄS MER
LÄS MER
LÄS MER
HITTA HIT
EN DEL AV
© KNARRHOLMENS RESTAURANG BY BRYNSTÅLET 2021   INTEGRITETSPOLICY
crossmenu