EN UNDERBAR PLATS FÖR LIVETS ALLA FESTLIGHETER

Möjligheterna är många för er som vill ordna en fest eller ett event med det där lilla extra, kanske passar vår stora takterrass bäst, med utsikt över det glittrande havet och den vackra skärgården, eller själva restaurangen som är ett säkert kort för en härlig stämning och god mat. Mitt på ön ligger även Rotundan, eller ”dansbanan” som den också kallas, en riktigt genuin och mysig lokal som ofta används till bröllop och andra fester.

Ta chansen att boka en privat fest, matlagningskurs och övernattning på Knarrholmen, där transporten till och från ön blir en del av upplevelsen. Bjud på ett glas bubbel och låt en RIB ta er en extra sväng runt de vackra öarna. 
Se våra alternativ på boende här

FÖRFRÅGAN FÖR FEST

Fyll i dina uppgifter och önskemål nedan. 
(För bröllop scrolla längre ned på sidan).

  DET PERFEKTA BRÖLLOPET FÅR NI HOS OSS!

  Fira er stora dag i en fantastisk skärgårdsmiljö. Tillsammans skapar vi det perfekta bröllopet just för er. Vår härliga restauranglokal kan abonneras under hela året med undantag 22 juni -15 augusti. Om ni vill ha ert bröllop under dessa datum finns vår anrika festlokal Rotundan "dansbanan" tillgänglig för bokning året runt.
  Maila oss så hjälper vi er med ert perfekta bröllop:
  brollop@brynstalet.se
  Varmt välkomna att boka ert bröllop!
  Så här kan ett bröllop se ut
  Vigsel på öns utsiktsplats eller i närliggande kyrka

  Brudskål på restaurangens takterrass eller bryggan med utsikt över skärgården

  Bröllopsmeny framtagen tillsammans med brudparet som avnjuts i Rotundan eller restaurangen med ett passande dryckespaket.

  Kaffe och avec

  Barservering och dans

  Vickning

  VÅRA LOKALER

  ROTUNDAN "DANSBANAN"

  RESTAURANGEN

  Villkor: Samtliga priser är inkl. moms (12% på mat och 25% på övrigt) och gäller för 2020. De fasta kostnaderna ska betalas senast veckan innan evenemanget ska äga rum. Övriga rörliga kostnader (t.ex. dryck) faktureras efter genomfört evenemang. För att bekräfta er bokning betalar ni in 15 000 kr i handpenning till vårt bankgiro. Handpenningen dras av från slutfakturan som skickas efter genomfört evenemang. Avbokning av evenemang måste ske minst 21 arbetsdagar före utförandets datum för att undvika debitering. Sker avbokningen senare än detta debiteras 50 % av den totala summan och vid avbokning 7 dagar eller senare innan utförandets datum debiteras 100 % av de beställda menyerna. Betalningsvillkor 20 dagar.

  AKTIVITETER

  Förutom badstränder, hopptorn och sköna joggingspår finns även möjlighet att tillsammans med dina vänner och familj delta i en av våra aktiviteter. Vi har aktiviteter som passar alla människor och årstider. Här är exempel på några av de många aktiviteter som vi har att erbjuda.

  BADTUNNA

  BASTU

  FEMKAMP

  KOCKARNAS KAMP

  QUIZ

  BOULE

  LÄS MER
  LÄS MER
  LÄS MER
  LÄS MER
  HITTA HIT
  EN DEL AV
  © KNARRHOLMENS RESTAURANG BY BRYNSTÅLET 2021   INTEGRITETSPOLICY
  crossmenu