Sinnlig skärgårdsupplevelse

Med sitt oslagbara läge är charmiga Restaurang Knarrholmen en given mötesplats, både för båtburna gäster och de fast bosatta. Njut av ett glas gott vin på takterrassen eller ät en minnesvärd middag. Den moderna miljön med rustika inslag bidrar till en stämning som passar perfekt för alla typer av arrangemang – bröllop, inte minst.

Med anor från förr

Drivved, svartvita fotografier och gamla kopparskyltar. När du kommer in på Knarrholmens Restaurang sveps du tillbaka över hundra år i tiden, nästan så att du känner lukten av öns koppling till varvsindustrin.

1940 skänkte skeppsredaren och generalkonsuln Axel Ax:son Johnson Knarrholmen till arbetarna på Götaverken, som var en av Göteborgs stora varvs- och industrikoncerner 1841 till 1977. Syftet var att ge Götaverkens arbetare och deras familjer möjligheter till friluftsliv och rekreation. Efter det har personlig kontakt och gemenskap varit en anledning till att så många begett sig ut för att hitta sin fristad på ön. Samma känsla vill vi uppnå i vår restaurang. Kom hit, påminns om gammalt och skapa nya minnen i en havsnära miljön med utsikt över Göteborgs vackra öar och hamninlopp.