Fest och event

Ta chansen att boka privat fest, matlagningskurs och övernattning på Knarrholmen, där transporten till och från ön blir en del av upplevelsen. Bjud på ett glas bubbel och låt en RIB ta en extra sväng runt de vackra öarna. Här finns massor av möjligheter för dig som vill ordna ett event med det där lilla extra.

Förutom badstränder, hopptorn och skönt gröna joggingspår finns även möjlighet att utmana dina vänner, familjemedlemmar eller kollegor i en omgång boule – med utsikt över havet, såklart.

Din perfekta lokal

Det finns flera alternativ för dig som vill ha konferens, event eller bröllop hos oss. Kanske passar vår stora takterrass bäst, med utsikt över havet och skärgården. Eller själva restaurangen, ett säkert kort med härlig stämning och god mat. Och mitt på ön hittar du Rotundan, eller ”dansbanan” som den kallas – en riktigt genuin och mysig lokal som ofta används till bröllop och fester.

Varmt välkommen att boka ditt event!

Hör av dig till hello@knarrholmensrest.se eller 031-79 79 150 för att boka eller få information om våra olika alternativ så hjälper vi dig.