SOV GOTT PÅ VACKRA KNARRHOLMEN

Vakna upp utvilad och med ny energi i något av våra härliga alternativ på gästrum och studios. Här kombineras hög kvalitet i ett omsorgsfullt arkitektoniskt uttryck med största möjliga miljöhänsyn. Alla med ett strandnära läge, såklart!

INGÅR I SAMTLIGA BOENDEN

DUSCH
SÄNGLINNE/HANDDUKAR
AIR CONDITIONER
KAFFEMASKIN
KÖK/PENTRY
KYL
TV
ALTAN

GÄSTRUM 72-79

Vi har åtta fina gästrum utformade som ett hotellrum  med egen altan. Varje rum har badrum med dusch och wc. Rummen är utrustade med pentry för möjlighet till självhushåll. Dubbelsängen  kan om önskas delas till två separata sängar. Planlösningen är den samma för samtliga rum med undantag för gavelrummen som har ett extra fönster. Rummen är smakfullt inredda i ljusa skandinaviska toner med inslag från havets färger.
PRIS: 1 495 kr/natt 
YTA

18 kvm
SÄNGSTORLEK

180x200 cm
Alt. 2 st. 90x200 cm 
PASSAR FÖR

Upp till 2 personer

STUDIO 53

En rymlig studio med ett loft. Studion är något för er som söker det lilla extra. Studion ligger med ett fint gavelläge som ger både morgon- och kvällssol samt havsutsikt. På den tillhörande stora  och härliga altanen finns både loungegrupp och ett rymligt matbord där en god middag kan avnjutas. Middagen kan beställas från Restaurang Knarrholmen eller så väljer ni kanske att laga den själva i det fullutrustade köket som även har en vinkyl som håller vinet i rätt temperatur.
PRIS: 2 950 kr/natt 
YTA

32 + 17 = 49 kvm
SÄNGSTORLEK
2 st. 120x200 cm
PASSAR FÖR

Upp till 4 personer
HAVSUTSIKT


LÄS MER
LÄS MER
LÄS MER
LÄS MER
HITTA HIT
EN DEL AV
© RESTAURANG KNARRHOLMEN BY BRYNSTÅLET 2020   INTEGRITETSPOLICY
arrow-circle-o-downcrossmenu
WordPress Lightbox Plugin